Finn oppskrift

Siste nytt:
Naturens rikdom er tema i årets femte utgave av magasinet SGourmet. Her får du tips til bruk av høstens epler og bær, mange kommer fra vakre Hardanger. Vi setter fokus på noen av de flotte lokale råvarene som vår fantastiske natur deler med oss.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
I mai 2009 ble Østfoldfrukt Mysen sertifisert Miljøfyrtårn.
VI ØNSKER DERE VELKOMMEN TILInntil 27 mars 2014 var navnet på selskapet Østfoldfrukt Mysen AS

Din lokale leverandør på
FRUKT - GRØNNSAKER
STORHUSHOLDNING

Morenevn 24, 1859 SLITU - Tlf: 69898899
Fax: 69898890
Internett: www.ostfoldfrukt.no / www.cater.no
E-post: firmapost.mysen@cater.no


Problemer med telefonlinjer

Problemer med telefonlinjer

Vi opplever fra tid til annen problemer med våre telefonlinjer. Vi jobber med problemet og er i kontakt med vår telefonleverandør. Bruk gjerne vår mailadresse: firmapost.mysen@cater.no ved henvendelser.

Vi beklager de problemene dette måtte medføre.