Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Det er noe eget med våren
I dette nummeret av SG Gourmet møter vi ivrige grønnsaksentusiaster hos opplysnings-kontoret for frukt og grønt, og vi tar også turen til Elstøen Gartneri for en grøntprat med salatdyrker Gjermund Kristoffersen.

For oss som jobber med mat er det noe helt spesielt med våren. Årets første norske grønnsaker, primørene, kommer, og det er like inspirerende hvert år å nyte de milde smakene og den sprø og friske konsistensen.

Den mørke og kalde årstiden er definitivt over når vårens første reddiker, neper, sukkererter, vårløk og nypoteter melder seg. 

Les mer