Siste nytt:
STILLING LEDIG: Kategorisjef drikkevarer - Vi utvider vårt innkjøpsteam og søker deg som har god fagkunnskap og innkjøpserfaring i kategorien vin/brennevin/øl til nyopprettet stilling.
STILLING LEDIG: Salgssjef - Til vårt salgsteam søker vi salgssjef som i hovedsak skal arbeide med offentlige anskaffelser og i tillegg noen av våre kjedekunder i privat sektor.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
I mai 2009 ble Østfoldfrukt Mysen sertifisert Miljøfyrtårn.

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les merEn sunn start

Vi i Servicegrossistene ser frem till å ta fatt på et nytt år med nye og spennende mat-opplevelser. For oss som er lidenskapelig opptatt av mat er det med glede vi kan spore virkelig sunne mattrender. 

I årets første utgave av SG Gourmet kan du lese om millioner skrei som svømmer fra områdene i Barentshavet og mot akkurat det stedet utenfor Lofoten eller Vesterålen der de selv ble unnfanget. Denne herlige delikatessen er aller best i tiden vi er i nå, så vi oppfordrer alle til å benytte seg av sjansen til både servere og spise noe av det beste kysten vår har å tilby. 

Nå er rotgrønnsaker virkelig i vinden. Det bugner av fristende rotfrukter, og sunn norsk tradisjonsmat er noe av det mest trendy på menyen. Les mer om trenden og bli inspirert av lekre oppskrifter i dette nummeret av SG Gourmet. 
 
Les mer