Siste nytt:
STILLING LEDIG: Kategorisjef drikkevarer - Vi utvider vårt innkjøpsteam og søker deg som har god fagkunnskap og innkjøpserfaring i kategorien vin/brennevin/øl til nyopprettet stilling.
STILLING LEDIG: Salgssjef - Til vårt salgsteam søker vi salgssjef som i hovedsak skal arbeide med offentlige anskaffelser og i tillegg noen av våre kjedekunder i privat sektor.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
I mai 2009 ble Østfoldfrukt Mysen sertifisert Miljøfyrtårn.

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentligsektor, horecamarkedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer



Norge - et viktig land på verdens matkart

I dette nummeret av SG Gourmet får vi hilse på kokkene fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, og ikke minst får vi noen meget spennende oppskriftstips fra dem. I Stavanger besøker vi også Servicegrossist D. Danielsen AS i sitt helt nye bygg på Forus.

Det er med glede vi observerer at Norge mer og mer blir et matland vi kan være stolte av. I slutten av januar vant den norske kokken Ørjan Johannessen finalen i Bocuse d`Or og norske matvarer og mattradisjoner får stadig mer fokus rundt i verden.

En virkelig mattrend for tiden er også fokus på å få nordmenn til å benytte "hele dyret" når det kommer til kjøtt. Kjøtt er mer enn entrecote og indrefilét.

Les mer